•   Khamis, Februari 02
AgamaSinar

Pondok Pendidikan Warga Emas

 Pondok Pendidikan Warga Emas

Memanfaat pengalaman sebagai bekas pelajar pondok, serta tuntutan untuk beramal, pasangan suami isteri Dr Haji Mohd Isa Hj Hamzah dan isterinya YM Tengku Dr Amirah Tengku Ismail, mengambil inisiatif menubuhkan UNAIS, sebuah pondok pengajian khusus untuk golongan dewasa mendalami ilmu agama.

Pusat pengajian dewasa yang terletak di Kampung Sungai Buah, Dengkil Selangor ini dilengkapi dengan pelbagai prasarana termasuk dewan, bilik pengajian, surau, dan tempat riadah. Ia dijangka siap sepenuhnya Disember 2019.

Pengerusi Pondok Unais, Dr Hj Mohd Isa Hj Hamzah berkata, pondok pengajian dewasa ini terbuka kepada semua warga... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...