•   Khamis, Februari 02
TerkiniMetro

Usah perlekeh pengkarya seni

BETO tidak salahkan netizen namun harap mereka sedar setiap insan ada masalah tersendiri. FOTO Halimaton Saadiah Sulaiman

SUDAH dua dekad dalam kerjaya seni, nama dan bakat Beto Kusyairy, 40, bukan asing dan ia sudah dibuktikannya dengan beberapa trofi pelakon terbaik yang dimenangi.

Hingga kini, Beto juga bagaikan tidak tergugat untuk terus memahat kukuh namanya kerana dia adalah pelakon berkaliber yang cukup disegani dan dikagumi ramai.

Namun, tak dinafikan penularan kes Covid-19 di negara ini cukup memberi impak besar pada pengkarya seni tempatan terutama dari aspek kewangan.

Justeru, apabila wujud pertikaian dan kecaman netizen yang mempersoalkan kenapa pengkarya seni perlu mendapat bantuan khas seakan mereka 'lebih istimewa', Beto berka... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...