•   Khamis, Jun 06
TerkiniMetro

Makin meruncing

PEMAIN skuad Helang Merah ketika sesi latihan. - FOTO FB FA KEDAH

KUALA LUMPUR: Situasi dalaman pasukan Kedah kini semakin meruncing apabila beberapa pemain skuad Helang Merah mula 'bengang' dan mahu tunggakan gaji sejak bulan Mac lalu segera diselesaikan.

Malah, pengurusan baharu Persatuan Bolasepak Kedah (KFA) yang kini diterajui oleh Menteri Besarnya, Muhammad Sanusi Md Nor selepas kongres luar biasa badan induk itu 12 Julai lalu masih belum menunjukkan tanda-tanda untuk menyelesaikan masalah itu.

Difahamkan, selepas hampir seminggu lebih pelantikan Sanusi itu, barisan pemain tertanya-tanya bilakah Presiden KFA itu akan bertemu pasukan yang kini terhimpit untuk meneruskan kelangsungan hi... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...