•   Ahad, Mei 05
TerkiniMetro

Pesara bank rugi hampir RM168,000

Foto hiasan

WANG simpanan sebanyak RM167,999.50 milik bekas pegawai bank berusia 65 tahun lesap selepas dipercayai ditipu sindiket Macau Scam baru-baru ini.

Mangsa yang juga lelaki dari Taman Desa Ara , Bayan Lepas itu mendakwa menerima panggilan daripada syarikat kiriman pos memaklumkan terdapat bungkusan miliknya mengandungi sekeping Mykad dan lima kad bank.

Ketua Polis Daerah Barat Daya Superitendan A A Anbalagan berkata, panggilan itu kemudiannya disambung kepada rakan suspek yang menyamar sebagai pegawai polis di Sabah.

Menurutnya, suspek kemudiannya mendakwa mangsa terbabit dengan kegiatan pengubahan wang haram sebelum menyambu... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...