•   Ahad, Mei 05
TerkiniMetro

Penduduk ambil risiko guna jambatan kereta api

Jambatan kereta api yang digunakan penduduk. (Gambar kecil) Ab Aziz menunjukkan lokasi jambatan konkrit yang runtuh. Foto Ramli Ibrahim

HAMPIR 1,000 penduduk di Kampung Batu Enam Renok dekat Gua Musang terputus hubungan berikutan jambatan konkrit runtuh pada Ahad lalu akan diatasi secepat mungkin.

Ia kerana peruntukan sebanyak RM5 juta sudah diluluskan kerajaan bagi membina jambatan konkrit baharu merintasi Sungai Galas di kampung itu supaya ia tidak tertangguh lebih lama.

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Nenggiri Ab Aziz Yusof berkata, pembinaan segera jambatan itu penting bagi mengelakkan penduduk terus berdepan masalah perhubungan.

Menurutnya, ketika ini penduduk terpaksa berhadapan risiko dengan menggunakan jambatan kereta api untuk berulang-alik ke... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...