•   Rabu, Ogos 08
BisnesMetro

Penumpang laluan udara meningkat

MOHD Shukrie

PERJALANAN udara di Malaysia menunjukkan tanda pemulihan yang terus ketara dalam tempoh sembilan hari pertama Julai berbanding Jun lalu susulan kelonggaran sekatan perjalanan yang kini memasuki bulan kedua.

Ketua Pegawai Eksekutif Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB), Datuk Mohd Shukrie Mohd Salleh berkata, pergerakan penumpang dan pesawat di 39 lapangan terbang di Malaysia turut meningkat dua kali ganda dengan kadar purata harian masing-masing 37,000 dan 550 berbanding 18,650 dan 290 dalam sembilan hari pertama Jun lalu.

Pengendali lapangan terbang itu berkata, angka itu merangkumi aliran pergerakan domestik berikutan Malay... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...