•   Rabu, Ogos 08
DuniaKosmo

Suami isteri tangkap ular sawa gergasi di Florida

SEBAHAGIAN peserta bergambar kenangan ketika menyertai program

OCHOPEE, Florida - Sepasang suami isteri berjaya menangkap seekor ular sawa jenis Burma seberat 44.4 kilogram, dipercayai paling besar di Taman Negara Big Cypress baru-baru ini, lapor akhbar Daily Mail.

Reptilia dengan ukuran panjang 5.4 meter itu adalah ular sawa kedua terbesar pernah direkodkan di negeri Florida. Ia ditangkap oleh Cynthia Downer dan suami, Jonathan Lopez yang merupakan sebahagian daripada Pasukan Tindakan Ular Sawa.

Ular itu ditemui sedang menyorok di kawasan belukar di Facebook sebelum Cynthia dan Jonathan menangkap reptilia berkenaan lalu bergambar sebelum berkongsi rakaman di Facebook.

“Inilah rupa ular sa... Baca berita penuh di Kosmo

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...