•   Rabu, Mac 03
PolitikSinar

Baru gesa PKR Sarawak rekrut ahli hadapi PRN12

Baru Bian

MUKAH - Ahli PKR Sarawak digesa supaya terus merekrut anggota baharu dan membuka ranting-ranting di kampung mahupun di rumah panjang di seluruh negeri itu.

Pengerusi PKR Sarawak, Baru Bian berkata ini bagi memperkuatkan lagi parti dan bersiap siaga bagi menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN) ke-12 dalam tempoh dua tahun akan datang.

Menurut beliau, impian rakyat untuk menukar kerajaan di peringkat pusat telahpun tercapai pada PRU14 Mei lalu dan ini menunjukkan perjuangan parti tersebut sejak 20 tahun tidak sia-sia.

"Teruskan dengan membuka ranting di kampung-kampung dan rumah-rumah panjang kerana perjuangan kita... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...