•   Rabu, Mac 03
PolitikSinar

Belum ada bekas pemimpin Umno mohon sertai PKR

Belum ada bekas pemimpin Umno mohon sertai PKR

PUTRAJAYA – PKR mengesahkan buat masa ini belum menerima sebarang permohonan rasmi daripada bekas Ahli Parlimen Umno yang keluar parti untuk menyertai parti reformasi itu.

Setiausaha Agung PKR, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail bagaimanapun mengakui, wujud komunikasi antara PKR dan Ahli Parlimen Umno yang lompat parti berkenaan.

“Untuk waktu ini saya boleh sahkan PKR belum menerima sebarang permohonan rasmi daripada Ahli Parlimen Umno untuk sertai parti ini.

“Saya akui memang wujud komunikasi antara mereka dan kami. Tetapi berkaitan sama ada ya atau tidak wujud permohonan rasmi menyertai PKR, saya boleh kat... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...