•   Khamis, Februari 02
HiburanKosmo

Awie botak tanda kesyukuran

SEBAGAI artis yang dilabelkan jahat, Awie menyedari setiap kebaikan

LEGENDA rock, Datuk Awie yang sinonim dengan gaya berambut panjang, buat julung kalinya tampil dengan imej botak selepas pulang dari menunaikan umrah pada 29 November lalu.

Lebih manis, Awie atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Othman, mengambil keputusan membotakkan kepala tepat sempena hari ulang tahunnya yang ke-50 pada 24 November lalu ketika berada di Tanah Suci Mekah.

Beliau menganggap tindakannya sebagai pengorbanan kecil menzahirkan kesyukuran terhadap nikmat kurniaan Tuhan sepanjang separuh abad hidup di dunia ini.

Awie yang ditemui pada majlis pelancaran telefilem Berani Jadi Papa baru-baru ini berkongsi pengalamannya kali... Baca berita penuh di Kosmo

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...