•   Ahad, Mei 05
PendidikanUtusan

Cuti yang produktif

MAHASISWA universiti awam memulakan cuti pertengahan semester bermula 3 November lalu sehingga 11 November ini. Apakah aktiviti yang dirancang mereka? Adakah sekadar berehat di rumah, makan dan tidur sahaja dek lelah menghadiri kuliah dan menelaah buku di universiti? Ataupun bercuti bersama rakan-rakan sebaya untuk melepaskan tekanan dan mendapatkan semangat baharu sebelum memulakan semester kembali?

Soalan yang sama diajukan kepada sekelompok pelajar di universiti ini. Rata- rata antara mereka menjawab: “Cutikah kalau tak sampai 10 hari?” Sebenarnya, dalam 14 minggu waktu kuliah yang diperuntukkan, sembilan hari bercuti sepatutnya dikira a... Baca berita penuh di Utusan

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...