•   Ahad, Mei 05
PendidikanUtusan

Zaini terima Ijazah Kehormat Doktor Sains dari Universiti Newcastle

KUALA LUMPUR 4 Nov. - Universiti Newcastle, United Kingdom telah menganugerahkan bekas Ketua Setiausaha Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air, Datuk Seri Dr. Zaini Ujang dengan Ijazah Kehormat Doktor Sains sebagai pengiktirafan terhadap sumbangan penting beliau dalam bidang pengajiannya.

Beliau menerima anugerah tersebut dalam majlis graduasi Universiti Perubatan Newcastle (NUMed) Malaysia kelima di Newcastle, United Kingdom bulan lalu.

Dalam majlis yang dipengerusikan oleh Naib Canselor dan Presiden Universiti Newcastle, Prof. Chris Day itu, sejumlah 126 pelajar menerima pengiktirafan dalam bidang masing-masing.

Bercakap... Baca berita penuh di Utusan

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...