•   Ahad, Mei 05
PendidikanUtusan

UTM tawar Sarjana Muda Pengajian Am

BUAT julung kalinya, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) menawarkan program berkonsepkan penge­tahuan merentasi bidang yang pertama di Malaysia. Ia dikenali sebagai Program Ijazah Sarjana Muda Pengajian Am (ISMPA) UTM. Ia ditawarkan khusus kepada pelajar lepasan Program Asasi, Matrikulasi dan graduan lepasan Diploma. Tujuan mewujudkan program ini adalah antara usaha UTM untuk melahirkan graduan yang berinovatif dan kompeten da­lam kerjaya.

Program ISMPA UTM mene­rapkan konsep pembelajaran merentasi bidang ini yang telah lama bertapak di negara maju seperti Amerika Syarikat, Uni­ted Kingdom, Hong Kong, Australia dan Singapura. Kini UTM menj... Baca berita penuh di Utusan

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...