•   Khamis, Januari 01
PolitikUtusan

Wajib tunai janji manifesto

ABDUL HADI AWANG

KUALA LUMPUR 23 Julai - Manifesto pilihan raya yang menjanjikan pelbagai tawaran kepada pe­ngundi wajib ditunaikan walaupun ia tidak dianggap sebagai kitab suci.

Datuk Seri Abdul Hadi Awang (Pas-Marang) berkata, hakikat itu perlu dipegang bukan sahaja oleh umat Islam malah penganut agama-agama lain.

“Walaupun manifesto bukan kitab suci tetapi ia satu janji. Kitab suci wajibkan kita tunai janji,” kata­nya ketika membahaskan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Terdahulu, Datuk Seri Ismail Mohamed Said (BN-Kuala Krau) yang mencelah perbahasan tersebut ber­tanya pandangan Ab... Baca berita penuh di Utusan

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...