•   Khamis, Februari 02
TerkiniMetro

AFC tutup rapi 'talian hayat'

WINDSOR (gambar kecil), Malaysia negara tunggal belum lengkapkan proses penswastaan.

LAPAN tahun pasukan Liga Malaysia (Liga M) mendapat ihsan Konfederasi Bolasepak Asia (AFC) bertanding di peringkat Asia dan kini talian hayat terbabit sudah tertutup rapi bermula tahun depan jika masih lagi gagal melakukan penswastaan pasukan.

Ini bermakna, pasukan Liga M yang layak bertanding di peringkat Asia sebelum ini sebenarnya mendapatkan kelonggaran istimewa apabila mereka tampil dengan status sebagai persatuan bola sepak dan bukannya kelab.

Setiausaha Agung AFC, Datuk Windsor John menjelaskan, hanya bermula 2014 Johor Darul Ta'zim (JDT) tampil sebagai pasukan berstatus kelab untuk bersaing di Liga Juara-Juara Asia... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...