•   Khamis, Oktober 10
TerkiniMetro

Itu gambar lama, hotel pun sudah tidak beroperasi lagi

GAMBAR memperlihatkan beberapa warga asing sedang berbaris dan berkumpul di hadapan hotel di Jalan Haji Abu Bakar, Muar, Batu Pahat, tular di laman sosial Facebook Malaysia Crime Watch. FOTO ihsan PEMBACA

POLIS Johor menafikan wujud kegiatan pelacuran di sebuah hotel di Jalan Haji Abu Bakar, Muar, susulan gambar yang tular di laman sosial Facebook kelmarin.

Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay berkata, gambar yang dipercayai memaparkan beberapa warga asing berbaris dan berkumpul di hadapan hotel itu adalah gambar lama yang ditularkan semula seolah-olah menunjukkan polis tidak mengambil sebarang tindakan.

Katanya, pihaknya sebelum ini sudah membuat tiga serbuan ke atas premis terbabit pada 10 Jun 2018, 4 September 2018 dan 11 Julai 2019.

"Hasil serbuan itu, seramai 19 individu terdiri daripada 11 wanita tempatan... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...