•   Rabu, Oktober 10
TerkiniMetro

Editor hina Jata Negara lari ke luar negara

DATUK Huzir Mohamed. FOTO Arkib NSTP.

EDITOR buku 'Rebirth: Reformasi, Resistance, And Hope In New Malaysia' yang gambar kulit bukunya didakwa menghina Jata Negara dikesan melarikan diri ke luar negara.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman Datuk Huzir Mohamed berkata, lelaki yang juga warga tempatan itu didapati ke luar negara sejak 21 Januari lalu, hasil semakan terhadap dokumen perjalanannya.

"Dia (editor) sudah keluar Malaysia, namun kami tidak dapat memastikan keberadaan suspek serta lokasinya. Pihak JSJ sudah menyenaraikannya sebagai Orang yang Dikehendaki dan akan ditangkap selepas dikesan," katanya kepada Bernama hari ini.

Huzir berkata,... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...