•   Ahad, Mei 05
TerkiniMetro

Pandu Ambil, mudah dan selamat beli pizza

Cuma pesan, bayar, pandu dan ambil dengan servis bawa pulang terbaru Domino’s. - FOTO Domino’s Pizza

MENGISI perut yang lapar sememangnya mudah dengan adanya restoran dan kedai makan yang hidup bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan.

Namun, mencari tempat letak kereta, beratur dan membuat keputusan selain berkejar kerana kesuntukan masa sedikit sebanyak mengurangkan keseronokan itu.

Justeru, bagi meningkatkan lagi pengalaman pelanggan, Domino's Pizza yang sudah mendominasikan servis penghantaran di peringkat antarabangsa sejak 60 tahun lalu memperkenalkan inovasi servis bawa pulang terbaru, Pandu Ambil, baru-baru ini.

Pelanggan hanya perlu membuat pesanan dan bayaran melalui laman web atau aplikasi Domino's disertakan ma... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...