•   Rabu, Ogos 08
TerkiniMetro

Keluarga Aqil akan dibantu

TUN Hairuddin (kanan) menyampaikan sumbangan peribadi kepada Muhammad Nur Aqil sambil diperhatikan Halue (kiri). FOTO Mohd Khidir Zakaria.

KISAH tiga beradik yang tinggal bersendirian kerana ibunya terpaksa bekerja dan tinggal berjauhan mendapat perhatian banyak pihak termasuk orang perseorangan dan badan bukan kerajaan (NGO).

Malah, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bagan Pinang, Datuk Tun Hairuddin Abu Bakar turut melawat tiga beradik itu untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Katanya, selepas mengetahui kisah tiga beradik ini, beliau terus berjumpa pihak sekolah untuk mendapat maklumat lebih jelas.

"Pihak sekolah dan guru besar sudah sedia maklum mengenai masalah keluarga ini dan sentiasa menjenguk dan menghantar makanan kepada mereka.

"Saya difahamkan... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...