•   Khamis, September 09
TerkiniMetro

Menyusup ala 'komando'

PATI yang ditemui bersembunyi di dalam hutan paya bakau berhampiran pesisir Pantai Bagan Lalang, Sepang, Selangor.

BERGERAK persis komando apabila pendatang asing tanpa izin (Pati) nekad terjun ke dalam laut sebelum berenang ke arah pantai negara ini.

Kumpulan 14 Pati warga Indonesia terbabit merangkak pantas sebelum bersembunyi di dalam hutan paya bakau berselut bagi mengelak dikesan pihak berkuasa.

Sumber berkata, semua Pati terbabit bagaimanapun berjaya ditahan ketika bersembunyi di kawasan paya bakau berhampiran pesisir Pantai Bagan Lalang, Sepang, Selangor, semalam.

Menurutnya, semua suspek ditahan hasil operasi Op Benteng membabitkan kerjasama Kompeni B Batalion 4 Pasukan Gerakan Am (PGA) dan Agensi Penguatkuasaan Maritim Mala... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...