•   Khamis, September 09
TerkiniMetro

Jari kelingking patah tersepit mesin adun tepung

ANGGOTA bomba melakukan operasi mengeluarkan jari mangsa yang tersepit. FOTO ihsan bomba

WANITA patah jari kelingking kanan selepas tersepit dalam mesin pengadun tepung di Jalan Putra, Kampung Mergong Tengah, Alor Setar, hari ini.

Dalam kejadian jam 8.45 malam itu, mangsa, Qhuzaimah Azmi, 37, sedang mengadun tepung menggunakan mesin itu sebelum jari kelingking tersepit.

Penolong Pengarah Bahagian Operasi Kebombaan dan Penyelamat, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Kedah, Mohamadul Ehsan Mohd Zain berkata, pihaknya menerima panggilan berhubung kejadian itu pada jam 8.52 malam.

Beliau berkata, sepasukan anggota dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Alor Setar yang diketuai Pegawai Bomba Kanan (PBK) II... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...