•   Selasa, Januari 01
TerkiniMetro

Tunku Azizah mendapat pengiktirafan tertinggi WAGGGS

RAJA Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah. FOTO arkib NSTP

RAJA Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah mendapat pengiktirafan tertinggi apabila dianugerahkan pingat Perkhidmatan Persatuan Pandu Puteri dan Pengakap Puteri Sedunia (WAGGGS).

Pengerusinya, Ana Maria Mideros berkata, pengiktirafan itu diberikan kepada individu yang memberi perkhidmatan cemerlang di peringkat nasional dan global kepada WAGGGS.

Menurutnya, sebagai ahli lembaga dunia WAGGGS, pihaknya berterima kasih kepada Tunku Azizah di atas semangat, komitmen selama bertahun-tahun yang diberikannya termasuk pencapaian sebagai Presiden Persatuan Pandu Puteri Malaysia, Cawangan Pahang, Timbalan Presiden Per... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...