•   Rabu, Ogos 08
TerkiniMetro

Sudahlah 30 sen tak bayar, pengotor pula

AHMAD Basir menunjukkan harga perkhidmatan yang perlu dibayar orang ramai yang ingin menggunakan tandas awam di Pekan Renggam, Kluang. FOTO Adnan Ibrahim

SIKAP pengotor dan tidak bertanggungjawab pengguna tandas awam di Pekan Renggam dekat Kluang mengecewakan individu yang diamanah untuk menjaga kebersihannya.

Ahmad Basir Abdul Rahman, 37, berkata, kebanyakan pengguna terdiri daripada penduduk di Pekan Renggam selain orang ramai yang singgah sementara sebelum menyambung perjalanan ke Pekan Layang-Layang atau bandar Kluang.

Katanya, selain tidak menjaga kebersihan tandas, ada juga peralatan pembersihan disediakan pihak Majlis Daerah Simpang Renggam (MDSR) dicuri selain enggan membayar kos perkhidmatan sebanyak 30 sen.

"Kejadian kecurian serta tidak menjaga kebersihan berlak... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...