•   Selasa, Januari 01
TerkiniMetro

Maut motosikal diseret 60 meter

MOTOSIKAL warga emas remuk di bahagian belakang selepas dilanggar Toyota Vios dalam kemalangan di KM 53, Jalan Kuala Terengganu – Kuantan, Marang. FOTO IHSAN PDRM

LELAKI warga emas maut selepas motosikal ditunggangnya diseret sejauh 60 meter dalam kemalangan dengan kereta di Kilometer (KM) 53 Jalan Kuala Terengganu–Kuantan di Marang, hari ini.

Kemalangan berhampiran Kampung Jambu Bongkok pada 3.10 petang itu menyebabkan mangsa, Muhammad Ab Rahman, 77, dari Kampung Kuala Abang, Dungun meninggal dunia di tempat kejadian.

Ketua Polis Daerah Marang, Deputi Superintendan Mohd Zain Mat Dris berkata, kejadian berlaku apabila mangsa secara tiba-tiba mengubah laluan untuk membuat pusingan 'U' sebaik tiba di lokasi kejadian.

Katanya, mangsa dikatakan menunggang motosikal secara bersendirian... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...