•   Selasa, Januari 01
TerkiniMetro

'Ibu saudara tegur wajah arwah nampak berbeza'

JAMILAH, isteri kepada Allahyarham Mohd Khusairi menyiram air dipusara di Tanah Perkuburan Islam Felda Sungai Behrang. FOTO Sharul Hafiz Zam

"IBU saudara ada memberitahu raut wajahnya nampak lain ketika berjumpa baru-baru ini," kata Othman Abdul Talib, adik kepada Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Slim, Datuk Mohd Khusairi Abdul Talib yang meninggal dunia akibat serangan jantung petang semalam.

Othman, 55, berkata, sebelum ini arwah tidak menunjukkan sebarang perubahan sikap yang terlalu ketara.

"Cuma, arwah ada pergi ke rumah saudara kami di Keramat, Kuala Lumpur dan ibu saudara ada menegur raut wajahnya yang nampak agak lain.

"Tetapi abang (yang lain) hanya mengatakan dia (banyak) membuat kerja dan nampak lain mungkin akibat keadaan cuaca panas," katanya ket... Baca berita penuh di Metro

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...