•   Khamis, September 09
TerkiniKosmo

Belia pencetus perubahan 
kepimpinan negara

GOLONGAN belia seharusnya diberi peluang untuk meneroka dan mengetengahkan kebolehan serta kreativit

ZAMAN globalisasi dan anjakan paradigma dalam menghadapi cabaran dunia globalisasi siber hari ini memberi kesan besar terhadap pembangunan masyarakat khususnya golongan belia.

Di Malaysia, belia tidak lagi dilabel sebagai golongan pelapis pemimpin tetapi mereka sudah menjadi pencetus perubahan kepimpinan negara.

Apatah lagi apabila golongan tersebut dikatakan telah memainkan peranan penting sehingga membawa kepada perubahan kepimpinan kerajaan menerusi proses pengundian pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14) baru-baru ini.

Fenomena ini bukan sahaja berlaku di negara ini, tetapi juga di negara-negara maju seperti Britain, Australi... Baca berita penuh di Kosmo

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...