•   Rabu, Oktober 10
PolitikSinar

PKR Kota Marudu mahu Nurul Izzah tarik balik keputusan

Nurul Izzah

KOTA KINABALU - PKR Kota Marudu mahu Nurul Izzah Anwar menarik balik keputusan meletakkan jawatan sebagai Naib Presiden PKR dan Pengerusi PKR Pulau Pinang selain keputusan tidak mahu memegang jawatan dalam kerajaan Persekutuan.

Ketua Cabangnya Sazalye Donol berkata, kepimpinan Nurul Izzah begitu penting pada masa kini bagi terus membakar semangat anggota parti selain puteri reformasi itu turut menjadi pemacu kepada aspirasi perjuangan PKR.

"Dalam pemilihan parti, PKR Cabang Kota Marudu berkempen berhabis-habisan bukan hanya memastikan kemenangan cabang kami tetapi juga untuk memberi kemenangan kepada beliau (Nurul Izza... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...