•   Rabu, Oktober 10
PolitikSinar

Turunlah Moorty…

Datuk Mohd Amar Abdullah

KOTA BHARU - Naib Presiden Pas, Datuk Mohd Amar Abdullah menyokong tindakan banyak pihak yang mahu Senator P Waytha Moorty meletak jawatan sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri bagi mengelak lebih banyak masalah selepas ini.

Menurutnya, Pas melihat melalui tindakan dan kenyataan yang dikeluarkan Menteri Perpaduan itu tidak melambangkan perpaduan dan hanya berat sebelah.

“Paling berat bagi saya ialah video yang tersebar, walau benda yang lama, kenyataan dalam video itu adalah serius… dan dia tidak tarik balik.

“Dengan respon itu pun dia masih mempertahankan,” katanya kepada media ketika ditemui di pejabatn... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...