•   Selasa, April 04
PolitikSinar

Najib tiada hasrat jadi ketua umum

Najib tiada hasrat jadi ketua umum

SHAH ALAM - Bekas Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak tidak berhasrat menjadi ketua umum mahupun mengambil semula kepimpinan parti itu.

Bekas Perdana Menteri itu berkata, keutamaan beliau kini adalah untuk membersihkan namanya dalam dakwaan undang-undang yang sedang hadapinya.

Selain itu, katanya, beliau juga akan terus memberikan fokus kepada menyuarakan kepentingan dan mengetengahkan masalah rakyat serta memberi penjelasan tentang isu-isu yang ada kesan kepada rakyat dan negara.

"Sejak minggu lalu juga, ramai pemimpin dan ahli-ahli Umno meminta saya untuk mengambil kembali kepimpinan Umno ataupun menja... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...