•   Selasa, April 04
PolitikSinar

4 cabang PKR Sarawak mahu Nurul Izzah tarik balik keputusan

Nurul Izzah Anwar

MIRI – Empat cabang Parti Keadilan Rakyat (PKR) Sarawak telah meminta Nurul Izzah Anwar menarik balik keputusan perletakan jawatan demi kepentingan parti serta memantapkan persediaan menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN) 2021.

Empat cabang itu iaitu Hulu Rajang,Miri, Sibuti dan Baram dalam kenyataan bersama di sini hari ini menyifatkan perletakkan jawatan Nurul Izzah dibuat “tanpa pertimbangan menyeluruh” serta “dalam keadaan tertekan” dan mahu Nurul diberi tempoh bertenang untuk mempertimbangkan semula keputusan.

“Memandangkan PRN Sarawak bakal diadakan bila-bila masa dari sekarang hingga 2021, kami meminta Nurul Izzah... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...