•   Selasa, April 04
PolitikSinar

Pemimpin lompat parti sekadar penumpang kelas kedua

Syed Mohd Johan Rizal Syed Unan Mashri

ALOR SETAR - Pemuda Umno Bahagian Alor Setar percaya pemimpin yang melompat parti akan ditolak peranan mereka dalam parti baharu malah tidak lebih sekadar penumpang kelas kedua sahaja.

Ketuanya, Syed Mohd Johan Rizal Syed Unan Mashri berkata, pemimpin politik sebegini hanyalah contoh negatif dan terkeji pada persepsi sesiapa sahaja termasuklah akan ditolak oleh rakyat.

Menurutnya, tindakan Presiden Umno, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang menyerahkan kuasanya serta merta kepada timbalannya, Datuk Seri Mohamad Hasan menyaksikan mereka yang bercita-cita melompat parti dengan alasan Umno tidak ada hala tuju sudah tidak... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...