•   Khamis, September 09
TragediSinar

Warga emas maut, anak cucu selamat

Warga emas maut, anak cucu selamat

HULU SELANGOR - Seorang warga emas maut sementara empat lagi terselamat dalam kemalangan di Kilometer 74 Jalan Kuala Lumpur-Ipoh, berhampiran Kampung Sungai Serian, di sini, awal pagi tadi.

Mangsa yang maut adalah Abd Samat Idris, 71, akibat tersepit dalam kenderaan yang dinaiki bersama anak-anak dan cucunya, Mohd Shahril Abd Samat, 31, Mohammad Nazrie Abd Samat, 29, Zahra Humaira Mohammad Nazrie, 5, dan Nurul Huda Hafizi, 5.

Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Lim Bak Phai berkata, kejadian berlaku pada jam 2.20 pagi melibatkan kereta jenis Perodua Alza dalam perjalanan dari Seri Iskandar, Perak, ke Jengka... Baca berita penuh di Sinar

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...