•   Ahad, Mei 05
PendidikanUtusan

TICPRO cabar keupayaan pelajar Adtec Kemaman

Para pemenang TICPRO 2018

KEMAMAN 4 Nov. - Pusat Latihan Teknologi Tinggi (Adtec) Kemaman menganjurkan Pertandingan Inovasi dan Kreativiti TVET (TICPRO) 2018 kali kedua selama dua hari di sini baru-baru dengan sebanyak 46 projek dinilai.

Kesemua projek itu diketengahkan oleh kalangan 131 pelajar tahun akhir di bawah bimbingan 23 penyelia daripada lima bahagian  iaitu Teknologi Instrumentasi, Teknologi Penyejukbekuan dan Penyamanan Udara, Teknologi Penyelenggaraan Mekanikal, Teknologi Kimpalan dan Teknologi Elektrik Kuasa. 

Projek inovasi Mesin Bawang Dwifungsi  dari kumpulan Bahagian Teknologi Kimpalan (Mekanikal) yang terdiri daripada  Zahari Abdul Ghani (Pen... Baca berita penuh di Utusan

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...