•   Sabtu, Jun 06
PendidikanUtusan

Kolej Vokasional Teluk Intan juara kebangsaan YESS 2018

Pasukan Kolej Vokasional (Pertanian) Teluk Intan meraikan kejayaan

KUALA LUMPUR 1 Nov. - Kolej Vokasional (Pertanian) Teluk Intan mencatat kemenangan berganda apabila menerima Anugerah Projek Terbaik dan Anugerah Guru Pembimbing Terbaik dalam Young Entrepreneur Strive for Success (YESS) 2018 peringkat kebangsaan di Ampang, Selangor, baru-baru ini.

Penerima Anugerah Guru Pembimbing Terbaik, Mohd Rosnizam Mohd Yusoff berkata, kejayaan mewakili negeri Perak itu dicapai menerusi inovasi sistem ternakan ayam organik e-Lips yang dapat meningkatkan pendapatan penternak kerana kos operasinya rendah.

“Dengan sistem ini, penggunaan ruang dan risiko kematian ayam dapat dikurangkan sekali gus berpotensi besar un... Baca berita penuh di Utusan

Anda masih belum bertemu jodoh?

Jika anda belum bertemu jodoh, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari? Mungkin anda buntu di mana dan bagaimana untuk mencari. Oleh itu DAFTAR SEKARANG di Baituljannah.com secara PERCUMA. Seramai 282,753 ORANG berjaya menemui jodoh. Siapa sangka, mungkin anda juga akan bertemu jodoh anda di Baituljannah.com. Jangan berlengah lagi, DAFTAR SEKARANG melalui borang di bawah ini.

Anda mungkin juga berminat...